Deputetët votojnë për dy gjyqtarë të Kushtetueses

​Deputetët kanë filluar votimin për emërimin e dy gjyqtarëve të Gjykatës Kushtetuese.

Komisioni vlerësues ka rekomanduar katër kandidatë, konkretisht Gresa Çakaj-Nimianin, Rexhep Gashin, Hashim Qollakun dhe Selvete Gerxhaliun.

Deputetët do të kenë të drejt të votojnë vetëm për dy deputet dhe për t’u bërë gjyqtar të kushtetueses, kandidatët duhet të kenë dy të tretat e të pranishmëve në sallë./ Express