Digjen tri vetura zyrtare (VIDEO)

Tri vertura me targa zyrtare janë djegur sot në mesditë te Qafa në Prishtinë

Menjëherë në vendin e ngjarjes kanë dalë Forcat Speciale të Policisë së Kosovës dhe Zjarrfikësit.
Ditë më parë në Prishtinë janë djegur edhe disa vetura zyrtare dhe përgjegjësinë për këtë e ka marrë një grup anonim.

444

3