Ditët e Kulturës Shqiptare në Belgjikë

Të gjitha këto ngjarje janë nën patronazhin e Ministrisë së Diasporës së Kosovës, Ministritë e Kulturës së Kosovës dhe Shqipërisë dhe Ambasadave të Kosovës dhe Shqipërisë në Belgjikë.

Dita e flamurit shqiptarë, në Belgjikë do të festohet nën melodinë e këngëve etno jaz që do ti sjellë koncerti me Elina Dunin dhe Colin Vallon me fillim nga ora 20:00 në Stadasschouwburg-Keizerstraat.

Pas këtij koncerti me datën 30 nëntor do të ketë projeksione filmash të metrazhit të shkurtër nga Kosova dhe Tirana që do të vijnë në orën 17:00, ndërsa krejt për fund në po këtë ditë përmbyllën ditët e kulturës shqiptare me shfaqje teatrale “Sikur kjo të ishte lojë” ku këto dy ngjarje do të mbahen në Nona-Kunstencentrum.

Të gjitha këto ngjarje janë nën patronazhin e Ministrisë së Diasporës së Kosovës, Ministritë e Kulturës së Kosovës dhe Shqipërisë dhe Ambasadave të Kosovës dhe Shqipërisë në Belgjikë. /KultPlus/