Do të vras familjarët e terroristëve nëse zgjidhem President

“Do të vras familjarët e personave të përfshirë në terrorizëm”.

Kandidati për president i SHBA-ve, Donald Trump i ka habitur të gjithë me këtë deklaratë, përmes së cilës ka përforcuar qëndrimin se “nuk do të heqë dorë nga torturat ndaj terroristëve”.

“Do të vë në dispozicion gjithë fuqinë time ligjore për arrestimin e qrmiqve terroristë. Është e qartë se në rolin e presidentit jam i rrethuar nga ligjet në mënyrë krejt të qartë, si të gjithë shtetasit amerikanë dhe do të marr përsipër këto përgjegjësi”, tha Trump.