Drithëruese: Fëmijët shkojnë në varrimin e babait, por i pret një befasi emocionuese (Video)

Fëmijët rriten shpejt dhe prindërit papritur e gjejnë veten vetëm edhe në festa.

Megjithëse është vetëm një reklamë kjo tregon se si një baba me fëmijët e shpërndarë detyrohet të kaloj njëherë krishtlindjet i vetëm.

Por që të sjellë të gjithë fëmijët në shtëpi, ai u dërgon letër se ka vdekur. Befasia i pret në shtëpi. /Zeri/