Dy ushtarë të vrarë në Sarajevë

Të paktën dy ushtarë janë vrarë sonte gjatë të shtënave në Rajlovac, te Sarajeva.

Sipas informatave të para marrë nga MPB e Bonjës Hercegovinës që i transmeton televizioni serb N1, me këtë rast janë vrarë dy pjesëtarë të Forcave të Armatosura të cilët gjendeshin në një bastore afër kazermës, transmeton Koha.net.

Vrasësi pastaj ka shtënë edhe kundër një autobusi që gjendej në afërsi dhe plagosi një person tjetër.

Sulmuesi është në arrati.Koha.