Dyshohet se të akuzuarit për terrorizëm gjenden në Gjenevë, policia shton sigurinë

Policia zvicerane ka rritur nivelin e alarmit në Gjenevë, pasi mendohet se katër të dyshuar për terrorizëm gjendet në atë zonë, shkruan The Independent

“Policia e Gjenevës, në bazë të këtij informacioni, kanë rritur nivelin e vigjilencës dhe kanë rritur numrin e agjentëve të policisë në terren,” tha deparatamenti i sigurisë në Gjenevë./gazetaexpress/