“E pabesueshme”, me anë të veshit e tërheq veturën! – (Video)

Një vizitor në një tempull të shaolinëve në Kinë arriti të incizojë edhe “një demonstrim të aftësive të pabesueshme”, transmeton “Zëri.info”.

Murgjit shaolinë janë të njohur qe disa shekuj për “fuqinë e tyre mbinjerëzore” dhe këtë e dëshmon edhe video në vazhdim.

Në të mund ta shihni se si një pjesëtar i tyre arrinë që me anë të veshit ta tërheq veturën. Për më shumë shikojeni videon. /zeri/