E tmerrshme: Vrasja e pengjeve shndërrohet në “lojë” për fëmijët në ISIS (Video + 18)

Terroristët e ISIS’it kanë plostuar pamje të reja ku shihen fëmijët duke luajtur një lojë, me anë të së cilës, detyrohen t’i vrasin të burgosurit.

Loja luhet nëpër një vend të organizuar si labirinth ku të burgosurit fshehen nëpër vende të ndryshme dhe fëmijët detyrohen t’i vrasin.

Pamjet janë xhiruar në provincën Deir të Sirisë ku shihen gjashtë fëmijë duke luajtur me të burgosurit dhe në fund i vrasin ata.

1 2 3