Edhe Fatmir Limaj i bashkohet manifestimit

Kryetari i Nismës për Kosovës i është bashkuar edhe protestës së opozitës në Gjilan.

Fatmir Limaj shihet i shoqëruar me drejtues e Nismas për Gjilan Bajram Hasani. /Gazeta Liria/

Fatmir Limaj limaj dhe rexhep selimi