Edhe Gani Geci konfirmon atë që thotë Ramiz Lladrovci për Rexhep Selimin e Adem Jasharin

Gani Geci është përfshirë ne debatin ndërmjet Rexhep Selimit të VV’së dhe të ngarkuarit me punë në Ambasadën e Kosovës në Shqipëri Ramiz Lladrovci i cili tha se Selimi e ka tradhtuar Adem Jasharin. Lladrovci ka thënë se ka dëshmi për këtë.

E fjalët e Lladrovcit i ka vërtetuar Gani Geci. Ja çfarë shkruan ai.

“Qysh ne vitin 1998 e kam thenë këktë edhe e kam te shkruar ne Librin Lufta pa maska ketë këtë te verrtetë qe 18 vjet e keni mbajtë fshehte këte te verrtetë Zotni Ramizë Lladrovci” ka shruar Geci në Facebook.