Edhe kulla e Eifelit ndriçohet në ngjyrat e flamurit francez [Video]

Që nga dita e sulmit terrorist në Paris, dritat e kullës së Eifelit kanë qenë të fikura. Sot kjo kullë është ndriçuar në ngjyrat kaltër, bardhë dhe kuq për nderë të viktimave të sulmit terrorist.
https://www.facebook.com/abcnews/videos/10153902507483812/