Efektet e shëndetshme të mandarinës

Mandarina është një frut që ndihmon në përmirsimin dhe në shëndetin e lëkurës. Gjithashtu një rol të veçantë ajo ka dhe në humbjen në peshë në mënyrë natyrale.

Mandarina, një frut i vogël por me vlera të mëdha, prandaj është e këshillueshme që të konsumohet nga të gjithë personat që duan një lëkurë plot shkëlqim.

Mandarina është e pasur me vitaminat C dhe E. Ajo është e njohur të ketë një efekt zbutës në nerva dhe është përdorur për të zbutur ethet.