Eksitojnë vampirët?!

Psikologu Emir William ka qenë studiues i thithësve të gjakut.

Sipas tij kjo është një subkulturë që ekziston në çdo vend, sidomos në Perëndim. William mendon se, vampirët ekzistojnë.

“Ata janë një grup njerëzish që pinë gjak, por ligjet e tyre të mirëvendosur u mësojnë atyre se nga mund të marrin ose jo gjak”, – pohon ai.

Dr Emir, nga Universiteti Glyndwr, tha se i pëlqen aktori Edward Cullen i filmit ”Twilight”, por sipas tij vampirët e vërtetë janë më “interesante”.

Ata mbajnë takime rregullisht në të gjithë botën, duke përfshirë edhe Mbretërinë e Bashkuar.

Tashmë ai ka hartuar një pyetësor në lidhje me vampirët me qëllim që të zgjerojë studimet e tij .

Ai shtoi : “Unë nuk dua t’i etiketojë ata si të çmendur, të këqij apo të rrezikshëm. Jam i interesuar të mësoj vetëm për kulturën gotike dhe varrezat. Ata janë thjesht një grup njerëzish që kanë nevojë të dinë më shumë”, – tha ai.