EKSKLUZIVE|Në Prekaz 62 policë serbë të vrarë (FOTO +18)

Fakte të panjohura deri më tani për betejën e Prekazit

Sa më shumë që kalojnë vitet, aq më shumë fëmijët tanë, jo ne, pyesin me një kuriozitet të paparë: Çfarë ka ndodhur në Prekaz me 5, 6 dhe 7 mars?! Si ka luftuar Adem Jashari dhe familja e tij?! Në sa ora kanë filluar luftimet?! Kush është vrarë i pari e kush i fundit? Sa shumë kanë rezistuar edhe pjesa tjetër.

Redaksia Parrotlla.net, përmes një miku ndërkombëtar, ka arritur të shohë një pjesë të Dosjes, me të cilën do të merret Drejtësia Ndërkombëtare. Në këtë dosje figurojnë 62 policë serbë të vrarë. Në mesin e tyre është edhe Nenad Simiç, nga Kurshumlia e Serbisë.

Për shkak të ndjeshmerisë, në po japim këtë fotografi, po edhe disa fotografi të tjera, për ta parë fëmijët tanë se çfarë lufte u zhvillua në Prekaz me datat 5, 6 dhe 7 mars 1998./parrotlla.net/

Nenad Simiç,nga Kurshumlia e Serbisw (polic i vrarë në Prekaz)

Në foto:Nenad Simiç,nga Kurshumlia e Serbisë (polic i vrarë në Prekaz)

1

Në foto: Polic serb në Prekaz

23456

Policet serb ne Prekaz