Ekzekutuesit më të dobët të gjuajtjeve të lira

Lionel Messi dhe Cristiano Ronaldo nuk mund të konsiderohet më si specialist të gjuajtjeve të lira.

Të dy ndodhen në listën e 5 lojtarëve me përqindjen më të ulët të golave nga gjuajtjet e lira qysh nga edicioni 2013-14. Ja top 5-shja.

34236382015-11-Messi-Top-ImaGE