Eshtë anuluar miqsorja mes Gjermanisë dhe Holandës

Edhe zyrtarisht është anuluar miqsorja mes Gjermanisë dhe Holandës rreth 90 minuta para fillimit të ndeshjes.

Në stadiumin e Hannoverit ka pasur diçka të dyshimtë dhe forcat e shumta policore e kanë rrethuar stadiumin.

1

2