Eskalon situata në Kuvend

Deputeti i VV-së, Albin Kurti ka hedhur sprej në drejtim të sigurimit të Kuvendit ku janë barrikaduar para kabinetit qeveritar. Kurti shihet duke hedhur sprej në drejtim të sigurimit, ndërsa gazi lotësjellës ende nuk dihet se nga kush është hedhur./Indeksonline/

albin

Jashtë Kuvendit Policia e Kosovës ka shpërndarë protestuesit me gaz lotsjellës që janë mbledhur rreth Kuvendit të Kosovës. Kryesisht janë aktivistë të VV dhe të opozitës.

2