Euro 2016: Zbulohen fanellat e disa përfaqësueseve

Shumica e përfaqësueseve kanë zbuluar fanelat që do t’i bartin gjatë kampionatit Europian 2016.

Mëposhtë mund t’i shihni fanelat e përfaqësueses së Zvicrës, Belgjikës, Italis, Gjemranis, Spanjës dhe Çekisë.

zvicra

belgjika

italia

spanja

gjermania