Facebook është duke fshehur informacione të turpshme rreth jush

A e mbani mend kur Facebook kishte seksione të ndryshme që duhej ti mbusheshim për tu dukur ‘cool’?
 Kishte qenë seksioni i muzikës, të cilën e mbusheshim me muzikë më të mira se ato që i dëgjojmë, seksioni i filmave që i kemi shikuar etj.

Mirëpo, pjesë e këtyre seksioneve kishte qenë edhe seksioni i “thënieve të preferuara”, dhe ende gjendet në profilin tuaj!

Lajmi.net iu tregon se si mund t’i shmangeni kësaj situate të turpshme.

1) Shkoni tek profili juaj dhe klikoni “About”

2) Shkoni tek “Details About You”

3) Shikoni pastaj tek seksioni “Favorite Quotes”

4) Nëse keni thënie qesharake e që tani janë të turpshme për ty, atëherë fshijini ato, nëse jo qëndroni krenar!