Facebook starton me video në 360 shkallë [Video]

Mark Zuckerberg, themeluesi i facebook.com, sot ka lansuar një video në të cilën ju munt të zgjidhni se nga cili kënd dhe çka doni të shihni ju.

Sipas tij, ky do të jetë trendi i ri i postimeve të formatit video.

Video është gjiruar nga agjencia e lajmeve ABC në Koren e Veriut.