Fëmija 16-muajsh që vesh rrobat e babait të tij

Një fëmijë 16-muajsh është aq i madh saqë i duhet të veshë rrobat e babait të tij.

Muhammad Kenzi Alfaro peshon rreth 30 kg, aq sa peshon një 8-vjeçar normal, në vend që të peshonte rreth 10 kg.

Nëna e tij thotë: “Burri im është trupvogël dhe rrobat e tij i bëjnë djalit. E kam shumë problem për pelena, i duhen XXL. Në dyqan ka vetëm XL”.

Aktualisht, autoritetet shëndetësore indoneziane po i bëjnë analizat fëmijës për të parë nëse ka ndonjë çrregullim shëndetësor dhe po e mbajnë nën monitorim.