FIFA: Alban Meha në nëntë lojtarët më të mirë të goditjeve standarde (FOTO)

Duket se futbolli shqiptar ka arritur majat jo vetëm nga ekipi kombëtar, por edhe sukseset individuale që korrin disa shqiptarë. Kësaj herë FIFA ka publikuar listën e nëntë lojtarëve më të mirë të gjuajtjeve të lira, ku krahas Lionel Messit dhe dhe Andrea Pirlos, spikat emri i futbollistit shqiptar Alban Meha.

Në vijim Bota sot, ju tregon renditjen ekzakte të nëntë lojtarëve më të shquar.

Vend i nëntë: Alban Meha
Aktivizohej në ligën e dytë gjermane (tani në Konyaspor) por ka një gjuajtje me precizitet 71%. Ka kaluar edhe Marco Reusin, ndërsa është krenari për ekipën ku luan. Gianni de Biazi s’do e ketë vështirë cilin ta caktojë për goditjet standarde!