Fillon mbyllja e rrugëve që lidhen me sheshin

Rrugët që lidhen me sheshet kanë filluar të mbyllën për vetura nga Policia e Kosovës. Një e tillë është rruga “Rexhep Luci”, e cila është bllokuar për qarkullimin dhe parkimin e veturave.

Polica është edhe në rrugët tjera që lidhen me sheshet në kryeqytet.