Fisnik Ismaili shkruan nga burgu (FOTO)

Deputeti Fisnik Ismaili edhe në burg nuk qëndron dot pa Facebook dhe pa komentet e tij që nuk janë të pakta. Ai i ka kthyer përgjigje komentuesve të tij edhe nga burgu apo siç e quan ai “haps”.

Kur një vajzë e ka pyetur se e a kanë arrestuar edhe atë duke e quajtur viq, deputeti ia ka kthyer komentin me fjalë banale dhe i ka treguar se nga ku po e shkruan atë koment.

“Nga hapsi të përshëndes. Ma honksh ni m…” ka qenë përgjigja e Ismailit.

fisnik ismaili