Gabimet e tmerrshme gjuhësore të Ministrisë së Kulturës (foto)

Një njoftim me pak rreshta i Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sporteve, i shpërndarë përmes faqes zyrtare të saj në Facebook është përcjell me shumë gabime gjuhësore.

Një lexues i portalit Koha.net e ka kapur këtë pamje 39 pas postimit fillestar, për ta dërguar të njëjtën në adresë të redaksisë.

Shkrimi në këtë postim është përmirësuar më pas.