Gramos Shala, ‘i hekurti’ i vjeshtës

Gramos Shala është treguar gjyqtari më i hekurt në stinorin vjeshtor të Superligës, pasi që në shtatë ka dhënë gjashtë kartonë të kuq dhe 45 të verdhë.

Gjashtë kartonë të kuq ka treguar edhe Besfort Kosumi, por në 11 ndeshje ku ka referuar.

Më pas vijnë Genc Nuza, Hajriz Hajdari dhe Bajram Gashi me nga katër kartonë të kuq. /Olle