Granitit i realizohet ëndrra

Granit Xhakës i është plotësuar dëshira për të luajtur ndaj Shqipërisë në Euro 2016

Babai i Granit dhe Taulantë Xhakës, Ragipi nuk ka pasur aspak dëshirë që Shqipëria dhe Zvicra janë në të njëjtin grup në Euro 2016.

Por, ndryshe mendon Graniti, Këtij të fundit i është plotësuar dëshira për të luajtur ndaj Shqipërisë dhe vëllait të madh, Taulantit, në Euro 2016

“Unë kam pas dëshirë të takohemi me Shqipërinë dhe tani Shqipëria është në grupin tonë”, ka deklaruar Graniti shkurtimisht për mediat gjermane.