Harron frenin e dorës, shpëton për një qime (VIDEO)

Një burrë në qytetin Shanliurfa të Turqisë ndalet në një market, harron ta terhjekë frenin e dorës, derisa në veturë ishin gruaja dhe fëmijët e tij, transmeton Gazeta Liria.

Vetura lëvizë meqë ishte në shpejtësi 0, derisa në momentin e fundit shoferi i kamionit që ishte mbrama shtyp frenin për ta ngadalësuar shpejtësinë. Prap se prap, kamioni godetë veturën, por për shkak të shpejtësisë së ngadalësuar, me dëme të vogla.

Burri me veturën e dëmtuar dërgon gruan dhe fëmijët e tij menjëherë për spital. /Gazeta Liria/

https://www.facebook.com/gazetaliria/videos/10153098853417172/