Hashim Thaçi në kullën e Gecëve në vitin 1998 (Foto)

Në një foto të bërë nga zëvendëskryeministri Hashim Thaçi në vitin 1998 në kullën e familjes Geci. Në këtë foto shihen Skender Rrecaj dhe Xhevahir Geci.

Ndërkaq fotoja është bërë në kullën e Xhevahir Gecit. /drenicapress/