I hëngri ujku fytyrën kur ishte i vogël, sot i thonë “Djali fantazmë”

Një adoleshent, të cilit një ujk i hëngri fytyrën kur ishte i vogël, ende i vuan pasojat e atij sulmi nga ana e grabitqarit.

Djali indian, sot 18-vjeçar, është ende i deformuar në fytyrë që nga mosha 5-muajsh.

Përveç faktit që ofendohet nga shokët e klasës dhe lagjes, të cilët i thërrasin “Djali fantazmë”, ai nuk mund të hajë normalisht.

“Njerëzit frikësohen kur më shohin. Edhe nëpër shkolla mezi më kanë pranuar. Duke qenë se familja ime nuk i ka mundësitë, nuk mund të bëj as operacionet plastike për të rregulluar deformimin në fytyrë”, tregon indiani.