I tregoi me drita të tjerve se polica është me radar, u gjobit me 116 €

Duket se ai ishte tepër i zellshëm në paralajmërimin e drejtuesve të tjerë.

Shpesh mund të takoni shoferë që ju ndezin dritat e tyre për të ju paralajmëruar për një patrullë policie që fshihet në anë të rrugës, një sjellje e tillë është rreptësisht e dënueshme në disa vende evropiane.

Kështu, një shofer u gjobit në Belgjikë pasi përdori dritat e makinës së tij për të paralajmëruar drejtuesit e tjerë për radarin. Ai ka marrë një gjobë prej 116 euro për përdorim jo të duhur të dritave të gjata.

Burri e fitoi këtë gjobë në zonën përreth qytetit belg të Diest, shkruan Het Nieuwsblad.

Shoferi kaloi kamerën e shpejtësisë dhe filloi të paralajmëronte drejtuesit e tjerë duke ndezur dritat e gjata. Më pas ai u tërhoq në anë të rrugës në një vend të sigurt dhe vazhdoi të pulsojë.

Ai vazhdoi ta bënte këtë edhe kur iu afrua policia dhe pasoi dënimi i lartpërmendur.

Generated by Feedzy