Infantino gëzon Kosovën dhe Shqipërinë me fjalët e para

Gianni Infantino është shprehur shumë i lumtur pas zgjedhjes President i FIFA-s.

Në fjalët e para, ai është zotuar që do t’i mbajë premtimet e dhëna, ku kryesori ishte “Botërori me 40 përfaqësuese”, që është jashtëzakonisht pozitiv për Kosovën dhe Shqipërinë.

“Nuk kam fjalë, nuk di se si t’i përshkruaj ndjenjat e mia. Do të nisim një epokë të re. Do të përmbushi çdo premtim dhe do të implementojmë të gjitha reformat”, u shpreh ndër tjera Infantino.

Zvicerani mori në raundin e dytë ai mori 115 vota nga 104 sa i mjaftonin.

Ai mposhti Sheikh Salman al-Khalifa. /Telegrafi/