ISIS mesazh kërcënues në redaksitë e mediave shqiptare –

Një email kërcënues nga “Përkrahësit e Hilafetit në Shqipëri” është dërguar në pothuajse të gjitha redaksitë e mediave shqiptare.

“khilafeti@gmail.com” është adresa nga e cila është nisur një email në redaksi të mediave shqiptare, përfshirë edhe lajmi.net.

Në emailin e tyre, ata tregojnë përkrahjen ndaj sulmeve që janë bërë në Francë dhe thonë se “ky është vetëm fillimi”.

Akoma nuk dihet burimi i këtij emaili, të cilin u sjellim më poshtë:

Me emrin e Allahut, Mëshiruesit, Mëshirbërësit

Ju (kryqtarët) po e fyeni profetin tonë, po e sulmoni shtetin tonë, po i mbysni fëmijët tanë dhe po i përdhunoni grat tona. Dhe ju vërtet mendoni se ne harrojmë?

Jo, pasha Allahun! Ushtarët e Hilafetit do të sulmojnë vazhdimisht pamëshirshëm dhe ky ishte vëtëm fillimi.

Rrugët e juaja do të mbushen me gjak në lindje dhe perendim. Dhe kush do të na ndal neve?

Kush do ti ndal flakët e luftës të prekin kryqtarët në Amerik, Britani, Rusi, Gjermani, Kosovë, Itali, Maqedoni dhe Spanjë?

Prandaj ju përgezojmë o ushtarët e Hilafetit për këto sulme të fuqishme!

Është koha për hakmarrje dhe lufta sapo ka filluar.

Dhe Falënderimi i takon Allahut, Zotit të botëve

Përkrahësit e Hilafetit në Shqipëri

– See more at: http://lajmi.net/perkrahesit-e-isis-mesazh-kercenues-ne-redaksite-e-mediave-shqiptare/#sthash.9wNuhlow.dpuf