Ja çfarë i tha Adem Jashri Rexhep Selimit në Likoshan, tregon Gani Geci

Gani Geci në një postim në Facebook ka shkruar se Adem Jashari në prani të 30 ushtarëve I ka thënë Rexhep Selimit “ ta nxjerre gabzherrin”. Geci po ashti ka shtuar se Hashim Thaçi nuk ka luftuar asnjë ditë.

Ja çfarë shkruan Geci.

 

Une per Luften mund te flas me cilin doni ju ndashtë me Hashim Thaqin ndashte me Rexhep Selimi ndashtë cilido burre që i thatë bukes bukë e ujit ujë e u kan ne Luften e Fundit.

E verrteta ështe se Hashim thaqi nuk e ka asni ditē Lufte porë e vërteta tjeter ështe se në fshatin Polacë kurë është ba lufta ne Likoshanë para 30 ushtarve Adem Jashari i ka thanë Rexhep Selimit une qe jam gjallë kam me ta nxjerre gabzherrin . Une nuk jam kanë ushtarë as i Bandes se Rexhep Selimit as i bandes së Hashim Thaqit . Une jam kan ushtar i komandantit Legjendar dhe kam mbrojtur Kushtetuten e Republikës së Kosovës