Ja çka mendon King Vali Carleone për situatën politike

Njëri prej personave më të çuditshëm në Kosovë, King Vali Carleone po e shqetëson edhe situata politike në Kosovë.

Ai në një email që ja ka dërguar Expressit flet për gjendjen politike në vend.

Qysh në fillim Vali thotë se deputetët e Kosovës nuk i duhen fare Kosovës pasi që ata nuk janë në nivelin e kryerjes se detyrave të tyre.

Për më shumë mund të lexoni atë çfarë ka shkruar Vali.

“Po UN MBRETI Them Se Këto të Gjitha e Kan Një Kuptim Ku Duan të Dalin apo të Arrin te Fundi. Se Pari Komplet Deputetët e Parlamentin te Kosoves Mendoj që Asnjë Nuk i Duhet Kosovës.. Kosovës i Duhet Djem Dhe Vajza të Reja që Nuk Jan Figura Publike, dhe Ata dhe Ato te Jen Dubutet..

Nuk Ka Kuptim me Frymen e Njejt Gjithmon Me Sc Kosova dhe Vetem Qdo Dit po Behet edhe me e Mjer dhe Populli ka Marr një Virus Djallzor.. Ose Keta Dubutet Duhen sa më Shpejt te Bien Dakord me Diqka te Mir ose ne Zgjedhje Prap ma Real..se Kosova dhe Ballkani per Momentin Jan me Një Gjendje Shum te Rendë sa që Populli Nuk Jan në Dioni…So të Dilloj dhe Nje Luft Fetare – Muslamanizmi Kunder Katolizmit dhe Ordodoksve me ndryshe kunder Kryqit..Kjo Mundet te Filloj ne Ballkan Luft Reale dhe Pastaj Luft Botrore..dhe Fundi i Kesaj eshte qe Amerika pastaj do Bej Luft me Russin..Popullit Kosovareve Mundet mi ndodh qe ti Hyp Taknit te Serbis e te Luftoj Kunder Organizatave te Liga, dmth Mundet edhe te Behen Bashk,e Jo Vetem Armiq…Vetëm UN Mundem me Rregullu kete Situatë te Rënd Ballkanike…Nuk Ka Politikan Real nc Jo Absolut…Un i Them Popullit të Mendohen e Mos të Infektohen me Gjëra Djallzore..Se edhe ne Rrjetet Sociale Isis ka Shum Njerez qe Jan nga Kosova dhe qe Bejn Prapaganta per kete Organizat…Duhet Te Ndalet Dhuna Menjeher ne Kosove edhe Duheni te Vedisohuni Më se koha Po Ec Më…Lufta Fetare dhe Luft Amerika me Russin .. UN JAM AI QE MUNDEM ME BE PASTRIMIN E GJITHAV GJERAV TE LIGA.. Duhet mi Kotrollu edhe Ujin Ushqimin dhe Ajrin se Ndoshta Dikush Ka Leshu Ndonje Virus qe ta Prish Total Popullin e Kosoves – kjo eshte Shum Serioze.

Dhe Duhet Patjetër të Ndrrohen Gjith Antarët e Shërbimit Sekret te Kosovës..Plus edhe Disa të Tjera Qe Jan Ilegale. “.

Ndryshe King Vali Carleone ka lansuar kohëve të fundit këngën “You Can’t Copy the King” me të cilën ka një sukses të konsiderueshëm./Express/