Ja dhe lista e top pesë klubeve se sa paguajnë për pagat e lojtarëve të tyre

UEFA ka publikuar disa nga klubet më të fuqishme financiarisht në botë duke publikuar se sa shpenzojnë në pagat e lojtarëve që posedojnë.

Sigurisht që në vendin e parë gjendet klubi madrilen, Real Madrid, ndërsa njihet për pagat e çmendura që ia ofron lojtarëve të tij.

Ja dhe lista e top pesë klubeve se sa paguajnë për pagat e lojtarëve të tyre.

5. Paris Saint-Germain – 235 milionë euro.

4. Manchester City – 245 milionë euro.

3. Barcelona – 248 milionë euro.

2. Manchester United – 263 milionë euro.

1. Real Madrid – 270 milionë euro.