Ja kush e fitoi çmimin Pulitzer në fotografi

“Reuters” dhe “The New York Times” kanë fituar çmimin Pulitzer, çmimin e lartë për gazetarët amerikanë, në sektorin e fotografisë të lajmeve për imazhet e krizës emigrantëve në Evropë dhe Lindjen e Mesme.

Këto foto i përkasin Laszlo Balogh, i cili ka kapur momentin kur policët hungarez qëndrojnë në këmbë duke parë  një familje, të cilët e hodhën veten mbi shinat e një stacioni hekurudhor në qytetin e Bicske, Hungari, në 3 shtator të 2015-tës.