Ja kush janë prodekanët e ri të Universitetit të Prishtinës

download

Senati i Universitetit të Prishtinës ka zgjedhur të marten prodekanët e 12 Fakulteteve. Edhe kësaj radhe Senati nuk tregoi ndonjë ndjeshmëri të lartë ndaj barazisë gjinore.
Ju sjellim emrat e të zgjedhurve:

FShMN – Naim Syla dhe Agim Gashi

Fakulteti i Filologjisë- Nysret Krasniqi e Nuran Muhaxheri dhe Albulena Blakaj- Gashi

Fakulteti Juridik- Ilirjana Islami

Fakulteti Ekonomik – Shpresa Hoxha e Driton Balaj

Fakulteti i Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës – Flamur Doli e Hajdar Sadiku

Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike e Kompjuterike – Vjollca Komoni e Mimoza Ibrani

Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike – Nehat Qehaja e Ilir Doçi

Fakulteti i Mjekësisë: Kreshnik Hoti , Gloria Staka e Ibrahim Rudhani

Fakulteti i Arteve të Bukura – Florita Raifi, Hazir Haziri dhe Adem Rusinovci

Fakulteti i Bujqësisë dhe Veterinarisë: Mentor Thaçi dhe Hajrip Mehmeti

Fakulteti i Edukimit Fizik dhe Sportit – Shqipe Bajçinca dhe Afrim Koca

Fakulteti i Edukimit – Demë Hoti, Zeqir Shaqiri e Qazim Elshani