Ja pse ra Viberi. Fjala është për një befasi të madhe (Foto)

Rrjeti i mesazheve dhe thirrjeve pa pagesë “Viber” të premten për disa orë ishte jashtë funksionit.

Deri te mos funksionimi për orë të tëra i “Viber” ndodhi pasi së fundmi ky aplikacion ka nxjerrë një update ku ju mundëson përdoruesve të fshijnë tekst mesazhet në telefonin e pranuesit, shkruan Gazeta Express.

VVVV