Ja qfarë thotë babai i Salah për Romën

Mohamed eshte i lumtur, Roma eshte si shtëpia e tij.
Eshte i lumtur për shkak se ai luan për një ekip që dëshiron të fitojë tituj, të gjithë shokët jane si ai. Ekziston konkurrencë e madhe dhe gjërat janë duke shkuar mirë. Marrëdhëniet mes Garcias dhe Mohamed jane shumë te shkëlqyera.