Ja sa do të kushtoj një biletë për ndeshjen Trepça – Sigal Prishtina

Të shtunën pritet të hapet palestra “Minatori” pas katër viteve mungesë. Ndeshja e cila do ta hap këtë palestër është ajo ndërmjet Trepçës dhe Sigal Prishtinës.

Biletat për këtë ndeshje do të kushtojnë vetëm 2 euro dhe interesim për këtë takim është jashtëzakonisht i madh./Olle