Ja se si arbitri maqedonas rreh me grushte futbollistin

Një ngjarje e paparë më herët në fushat e futbollit ka ndodhur këtë fundjavë në futbollin maqedonas. Ndërsa jemi që futbollistët të kapen me arbitrat e ndeshjes, këtë herë ka ndodhur e kundërta. Një gjyqtar ka rrahur paq një futbollist pasi ky i fundit e ka ofenduar ndërsa bëheshin gati të futeshin në dhomat e zhveshjes. Tomçe Janev mbeti i zhgënjyer nga gjyqtaru Kire Angellovski, por nuk e priste që ofendimet e tij të sillnin reagimin e dhunshëm të gjyqtarit. Ndiqni videon për të parë se çfarë ka ndodhur midis gjyqtarit dhe futbollistit