Ja si do të jetë Mbretëria e Kosovës në vitin 2024

E keni menduar ndonjëherë Kosovën Mbretëri me një territor deri më 2024 të dhjetëfishuar?
 Këtu përfshihet edhe pushtimi i Serbisë, Bosnjës, Kroacisë, Maqedonisë, Bullgarisë, Shqipërisë dhe Greqisë, percjell “Zeri”.

Kjo është vetëm një prej hartave të bëra nga ukrainasi YnakoTsvetkov. Ai ka publikuar një libër me harta qesharake dhe ese rreth paranojës, politikës dhe paragjykimeve.

Ndërkohë kësaj hartes se mesiperme i ka vënë emrin “Evropa 2024 sipas Anders Breivikut”./lajmi