Ja si dukej Kadri Veseli si student (Foto)

Sot është një prej figurave me të rëndësishme në Kuvendin e Kosovës.

Madje shumë prej përgjegjësive bien mbi te. Duke u nisur nga siguria në kuvend, udhëheqja e seancës si dhe menaxhimi i zgjedhjes së presidentit, Kadri Veseli është shndërruar në njërin prej njerëzve me të komentuar sot.

Por, t’i lëmë pak anash çështjet politike në këtë moment kur situata është e tensionuar si brenda ashtu dhe jashtë hapësirës së kuvendit. “Zëri.info” ua sjllë një fotografi të kohës kur Kadri Veseli ishte student në Shqipëri.

Siç shihet në këtë fotografi, Vesli asokohe mundohej të ishte brenda kornizave të veshjes duke mos dashur të themi “trend”.

Ndonëse xhaketa nuk i përputhet fare me pantallonat dhe këpucët që kishte veshur, megjithatë mund të thuhet se në këtë moshë të re, Kadri Veseli kishte bërë përpjekje për tu dukur sa më “IN”. Se ai ia kishte arritur, lexues të dashur, vlerësojeni vet./Zeri/

Image