Ja si e lavdëron Enca veten (FOTO)

Enca Haxhia ka vazhduar me publikimin e fotografive të saja në rrjetet sociale.

Gjatë ditës së martë, ajo ka sjell një foto-portret duke dhënë edhe një opinion për “femrën” në fotografi.

“Një femër e pavarur, me vetëbesim dhe e fortë”, ka shkruar këngëtarja në përshkrimin e fotografisë.