Ja si pushkatohen 3 të rinj shqiptarë nga tigrat e Arkanit

Pamje shqetësuese!

Në një video, e cila po qarkullon ne rrjetet sociale shihet se si forcat paramilitare serbe pushkatojnë tre të rinj shqiptarë.
Në bazë të përshkrimit të videos besohet se ajo është bërë në regjionin e Kaçanikut dhe të rinjtë shqiptarë janë ekzekutuar nga tigrat e kriminelit serb Arkan.