Ja si ta fshihni numrin e telefonit (Video)

Sepse të gjithëve na ka ndodhur të paktën një herë për të dhënë numrin e tij dhe pastaj ankohemi … A ju ka ndohur ndonjëher dikush që nuk e njihni mirë të kërkojë numrin tuaj personal?

Nuk ka rëndësi nëse bëhet fjalë për dikë që e keni njohur në mbrëme ose për ndonjë situatë tjetër, tani ka zgjidhje për këtë problem. “Phox” është një shërbim që ofron mundësinë e dhënies së një numri të rreme dhe të gjitha mesazhet të jenë transmetuara tek numri juaj aktual.

Kështu, ju mund të ndërveproni me njerëz pa pa u’a dhënë numrin tuaj personal menjëher. Por, kjo është deri tani në dispozicion vetëm në Shtetet e Bashkuara.

Si funksionon kjo gjë?

Pas regjistrimit, aplikacioni dërgon një kod të rremë që mund të jepet në tjetrin. Pastaj, përdoruesi merr mesazhet e dërguara me numrin e rremë të numrit të tyre të vërtetë. Kaq e thjeshtë.

A do të përdorni diçka si kjo?