Ja statuja më e madhe në botë

Kjo statujë që shihni në foto, po ndërtohet në Kinë peshon 1200 ton dhe është më e rëndë se ajo e Lirisë që është vendosur në New York. 

Kjo statujë e bronztë simbolizon pasurinë dhe prosperitetin dhe është 61 metra e gjatë.

12