Jusuf Thaçi: Bravo Ambasadorë!

Ish- drejtori për Arsim në Komunën e Prishtinës, Jusuf Thaçi ka reaguar shumë ashpër pas vendimit të Kryesisë së Kuvendit që të mos lejoj deputetët opozitarë të marrin pjesë në seancë. Ai në një shënim ka falënderuar ambasadorët e Quintit në Kosovë për heshtjen e tyre.

Ky është shënimi i tij:

Bravo ambasadorë të shteteve perëndimore!
Tash mund të raportoni në shtetet tuaja se e keni instaluar dhe e keni konsoliduar demokracinë në Kosovë.
B R A V O!